Moeiteloos je resultaten halen en fluitend naar huis

 • Ben je een manager of professional in de zakelijke dienstverlening en kom je onvoldoende toe aan de zaken die werkelijk een verschil maken.
 • Heb je het idee dat je achter je zelf aan blijft hollen omdat je alle ballen in de lucht moet houden.
 • Merk je dat het je steeds meer moeite kost om je work/life balans goed in evenwicht te houden en heb je het idee dat je steeds meer moet en steeds minder kunt genieten.
 • Ben je hoogopgeleid, snel van begrip en betrokken bij je werk.
 • Heb je het idee dat er veel meer uit jezelf en je team valt te halen, maar kom je door alle drukte er niet aan toe.

Dat kan ook anders. Je hoeft niet door te blijven zwoegen. Speciaal voor overbezette managers heb ik nu ook een intensief  VIP traject waarbij je in een kort tijdsbestek een hoog rendement haalt.

 

VIP Traject

We starten met een intensieve eendaagse. Tijdens deze dag ga ik één op één met jou aan de slag om de juiste stappen te zetten om effectiever te zijn.

We brengen in kaart waar je energie weglekt. Ook kijken we naar wat jou werkelijk drijft in je werk en leven en waar je tomeloze energie van krijgt. Ik bied ik je concrete handvatten waardoor je je met minder inspanning meer voor elkaar krijgt in je werk maar ook in je privéleven.

Het resultaat van deze dag is dat je weer zelf de regie voert en helderheid en rust in je hoofd en je leven ervaart.  Zodat je meer voor elkaar krijgt op je werk en aan eind van je werkdag energiek naar huis gaat.

We spreken op een mooie plek af waar we in alle rust geconcentreerd kunnen werken. Je hoeft vooraf geen huiswerk te maken. Wel vraag ik je om een vragenlijst in te vullen per internet. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Doordat ik een hele dag intensief met je samenwerk kun je grootse resultaten verwachten.

Daarbij zullen we de volgende stappen doorlopen:

Bewust worden: Wat is mijn kracht, valkuil en blinde vlek.

Bewegen: Welk gedrag wil ik ontwikkelen, behouden, loslaten.

Borgen: Hoe breng ik focus aan en implementeer ik de gewenste veranderingen.

 

Wat krijg je tijdens dit traject

 • Een pressurecooker traject met een ervaren management consultant en teamcoach waardoor je in een kort tijdsbestek een hoog rendement behaalt.
 • Inzicht in je drijfveren & leiderschapsstijl door middel van een Management Drives test. Dit is een wereldwijd toegepaste methodiek om de performance van mensen, teams en organisaties te verhogen. Ter waarde van 495 euro.
 • Tijdens het traject heb je onbeperkt toegang tot mij via telefoon en mail, zodat je snel je knelpunten kunt voorleggen en aanpakken. 

 

 Na afloop mag je de volgende resultaten verwachten

 • Inzicht in je drijfveren en gedragspatronen en je succes en ontwikkelpunten.
 • Inzicht in verschillende communicatiestijlen.
 • Handvatten om niet alleen je eigen effectiviteit maar ook die van je team te vergroten.
 • Een heldere focus en een stappenplan om de gewenste veranderingen door te voeren en je energiek te blijven voelen.                      

Na de Vip dag spreken we nog 2 maal telefonisch af voor een telefonische coachings sessie waarmee je de puntjes op de i kunt zetten.

Wil je meer weten of dit iets voor je is. Neem dan contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over en bespreek met je of  ik je verder kan helpen.

 

Of gebruik onderstaand formulier:

  Voornaam *

  Achternaam *

  Adres

  Woonplaats en postcode

  Telefoonnummer

  E-mail *

  Vul onderstaande code in

  captcha

  Heb je vragen of opmerkingen?

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

  Privacy