“Marilou heeft ons op een teamdag goed begeleid. Haar stijl is rustig, contemplatief en ze liet ons door haar vragen en observaties onze eigen conclusies trekken”.

Annemarie de Beun, teamleider Bestuursbureau PWRI.

 

 

“Marilou in drie woorden is: daadkrachtig, betrokken en betrouwbaar. Als ze een klus oppakt, maakt ze ‘m af ook, binnen de deadline en met een hoogwaardig resultaat. Ze heeft het lef om nieuwe paden te betreden en daarnaast vind ik haar gewoon een fijne partner om mee samen te werken.”

Karin Maatje, projectmanager Interreg Provincie Flevoland

 

 

“We hebben Marilou Keller meerdere malen ingezet ten behoeve van diverse ondernemersprojecten. Marilou onderscheidt zich door haar degelijke aanpak waardoor projecten ook tot een goede afloop komen. Door haar ruime ervaring is ze snel ingewerkt en kan ze vanaf het begin meedenken met de opdrachtgever waardoor resultaten sneller/beter gehaald worden.”

Aggie Augenbroe, SR Policy Advisor Economische Zaken Gemeente Amsterdam

 

“Marilou heeft Management Drives binnen de organisatie geïntroduceerd. Ik kwam met Marilou in contact op het moment dat er een compleet nieuwe afdeling in wording was. Een nieuwe afdeling met nieuwe medewerkers, afkomstig van verschillende bedrijven/bedrijfsculturen. Management Drives is dan een zinvolle methode, waarbij individuele- en teamprofielen opgesteld worden en hiermee inzicht is in elkaars persoonlijke drijfveren. Daarnaast kwam het inzicht in het teamprofiel van pas bij de verdere werving en selectie van personeel, omdat duidelijk was waar o.a. de krachten en blinde vlekken in het team zaten. Management Drives was onderdeel van de eerste teamdagen van de afdeling, wat bijdroeg aan een verdieping van de kennismaking met elkaar en het bespreken van de gewenste cultuur binnen de afdeling. Marilou past maatwerk toe waar nodig en maakt een programma wat aansluit op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. In onze samenwerking heb ik Marilou leren kennen als  een ter zake kundig, flexibel, betrokken en doelgericht persoon.”

Marleen van Rens-Kraetz, Sr. HRM Adviseur Achmea b.v.

 

 

“Ik heb Marilou Keller leren kennen als een zeer gedreven en betrouwbare samenwerkingspartner. Zij heeft in opdracht van de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Provincie Flevoland een arbeidsmarkt- en onderwijsonderzoek voor de Life Sciences sector naar alle tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast hebben wij in samenwerking met Marilou een project ontwikkeld waarbij comakerships tussen onderwijs en bedrijven centraal stond.
Marilou is in mijn ogen een politiek sensitief persoon en erg analytisch, zij kan vanuit een helicopterview de zaken beschouwen en onder woorden brengen. Zij stelt de vragen die een ander vaak niet stelt. Marilou is een krachtige ondernemer die investeert in samenwerking en nieuwe business.”

Karin Senf, Projectleider Innovatie en Ontwikkeling, Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland

 

 

“De Provincie Flevoland heeft meermalen gebruik gemaakt van de diensten van Marilou Keller. Zij is sterk in het organiseren en uitvoeren van gecompliceerde projecten, vooral door mensen te inspireren, te verbinden en tot teamprestaties te brengen. Ze is zeer taalvaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Haar innemende persoonlijkheid en gevoel voor humor maken het een genoegen met haar samen te werken.”

Andries Greiner, voormalig Gedeputeerde Provincie Flevoland

 

In onze samenwerking liet Marilou zien dat ze in het project, door goed te luisteren snel de kern boven water kreeg. Ze pakte de zaken kordaat en krachtdadig op. Het project heeft zeker door haar inbreng een prima uitwerking gekregen.

Gert Buimer, stafdirecteur organisatie  ROC Friese Poort 

 

“Bij STEW, Advies en training Kleinbedrijf, heeft Marilou Keller leiding gegeven aan het project Bedrijfsoverdrachten in opdracht van de gemeente Amsterdam. Een complex project, waarbij oudere stoppende ondernemers werden begeleid bij verkoop van hun bedrijf en starters met de aankoop van een bedrijf. Met name door een planmatige aanpak, gevoel voor kleine ondernemers met hun problemen en bestuurders met specifieke wensen, en een gerichte focus op het uiteindelijke doel heeft dit project tot een aansprekend resultaat geleid. Daarnaast is het budget niet overschreden en heb ik de samenwerking als uiterst plezierig ervaren.”

Jan Gerritse, oud directeur STEW

 

 

“When I started my management job I hired Marilou to start me off in the right direction. She coached me on: how to approach my team, clients & all demanding situations with strength, courage & wisdom. She quickly gets to the core of the matter, leads through example and is a true power woman!”

 

Roos Schabracq, Manager at Overseas Business Solutions and Consultant at RTM \ Human Factor Development