marilou_kellerAls kind van reislustige ouders, die regelmatig van woonplaats veranderden, leerde ik al op jonge leeftijd dat het essentieel is om flexibel mee te kunnen bewegen met nieuwe omstandigheden. Ik hou van nieuwe uitdagingen. Dat vind je ook terug in mijn uiteenlopende opleidingen, banen en opdrachtgevers.

De praktijk is de beste leerschool is mijn motto. Vandaar dat ik na het VWO naar Engeland vertrok om daar ruim vier jaar te wonen en werken in een Community Arts Centre in Liverpool, een drukkerij in South Yorkshire en een hotel in Londen. Vervolgens volgde ik een opleiding meubelmaken en woonde ik een half jaar in Nicaragua waar ik mee bouwde aan een school.

Terug in Nederland werkte ik als projectmanager en studeerde ik in de avonduren Bedrijfskunde (Management Economie en Recht) aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben een gecertificeerd coach en Management Drives Consultant.

 

 Drijfveren en Passie

In de afgelopen jaren heb ik voor uiteenlopende corporate en MKB bedrijven gewerkt. Mijn passie is om duurzame veranderingen te realiseren bij mensen en organisaties.

Ik hou van reizen en lange afstandswandelingen, vooral langs de zee en heb in verschillende landen gewoond en gewerkt en daarbij geleerd om met een open brede blik naar mensen, organisaties en culturen te kijken. Daar ligt ook mijn passie.