MOEITELOOS MEER RESULTAAT BEREIKEN MET JE TEAM

Ben je een manager en vraag je je af hoe je met minder inspanning meer resultaat kunt bereiken met je team? Ik help je snel tot de kern te komen en de goede prioriteiten te kiezen.  Zodat je op de juiste plek investeert, kosten bespaart en tijd en energie overhoudt om aan andere belangrijke zaken te werken.

 

In drie stappen naar teamsucces

Bewust worden

Wat is onze kracht, valkuil en blinde vlek.

 

Bewegen

Welk gedrag willen we ontwikkelen, behouden, loslaten.

 

Borgen

Hoe brengen we focus aan en implementeren we de gewenste veranderingen.

 

Bij Verandertrajecten maak ik gebruik van Management Drives. Management Drives is een internationaal toegepaste methodiek die inzicht geeft in drijfveren en leiderschapsstijlen. Drijfveren zijn bepalend voor de manier van waarnemen, denken, doen en laten, leiderschapsstijl en cultuur van een organisatie.

Goede leiders motiveren mensen op hun dominante drijfveren. Hierdoor komen mensen in hun kracht en worden zowel persoonlijke – als organisatie doelstellingen eerder bereikt.

Wil je meer weten of heb je vragen.  Neem dan contact op. Ik vertel je er graag meer over en bespreek met je hoe ik je verder kan helpen.

 

“Marilou heeft Management Drives binnen de organisatie geïntroduceerd. Ik kwam met Marilou in contact op het moment dat er een compleet nieuwe afdeling in wording was. Een nieuwe afdeling met nieuwe medewerkers, afkomstig van verschillende bedrijven/bedrijfsculturen. Management Drives is dan een zinvolle methode, waarbij individuele- en teamprofielen opgesteld worden en hiermee inzicht is in elkaars persoonlijke drijfveren. Daarnaast kwam het inzicht in het teamprofiel van pas bij de verdere werving en selectie van personeel, omdat duidelijk was waar o.a. de krachten en blinde vlekken in het team zaten. Management Drives was onderdeel van de eerste teamdagen van de afdeling, wat bijdroeg aan een verdieping van de kennismaking met elkaar en het bespreken van de gewenste cultuur binnen de afdeling. Marilou past maatwerk toe waar nodig en maakt een programma wat aansluit op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. In onze samenwerking heb ik Marilou leren kennen als  een ter zake kundig, flexibel, betrokken en doelgericht persoon.”

Marleen van Rens-Kraetz, Sr. HRM Adviseur Achmea b.v.